Santos Moreno - junyfotografic

Buscar
Go to content

Main menu:

Fotografs

Fotògrafs

“Orthodox Easter”  de 4 al 30 de juny

Santos Moreno Villar
Del 03 al 30 de juny

Orthodox Easter (Pasqua Ortodoxa), és un assaig fotogràfic sobre la forma de veure la religió sota el prisma dels cristians ortodoxos del sud de Romania, des del punt de vista més íntim i humà dels creients, durant la celebració de la Setmana Santa ortodoxa de 2014. Aquesta celebració té la particularitat que a diferència de la Catòlica, es regeix pel calendari Juliano en lloc del Gregorià, de tal manera que coincideix una vegada cada 7 anys en el calendari amb la Setmana Santa Catòlica, fet que va tenir lloc el 2014.


Aquest treball ha estat realitzat des de la festivitat del Diumenge de Rams fins al Diumenge de Resurrecció, documentant les més importants celebracions de la Pasqua ortodoxa, i on els protagonistes han estat, tant persones anònimes de l'entorn rural, com els propis religiosos.

Cementiris, monestirs, esglésies, etc, són alguns dels escenaris on es desenvolupa aquest treball documental.

Totes les fotografies han estat realitzades sota les condicions extremes de llum ambiental de cada moment (espelmes, fogueres, llums tènues d'Esglésies i Monestirs, etc), sense suport de cap font de llum artificial addicional


 
 
Back to content | Back to main menu