Jose Beut - junyfotografic

Buscar
Go to content

Main menu:

Fotografs

Fotògrafs

Tempus fugit

José Beut
Del 28 de maig al 14 de juny

Espai de exposició
Celler de Can Ginestar

Des que vaig començar a experimentar, fa set anys, amb les tècniques de llarga exposició a través de filtres de densitat neutra, em va fascinar la possibilitat de capturar escenes que l’ull és incapaç de percebre. Aconseguir exposicions d’entre 2 i 8 minuts, a plena llum del dia, em permetia de transformar el món real en un món de somni. Busco motius quotidians i aparentment mancats d’interès per ells mateixos per transformar-los en escenes embolcallades d’un ambient màgic i irreal.


Les imatges així obtingudes són capaces de transmetre una nova dimensió als objectes tridimensionals: el pas del temps. Amb l’ús d’aquesta tècnica es van obrir per a mi noves possibilitats d’expressió, a partir d’elements estàtics, amb les quals poder transmetre diferents sensacions, en conjunció amb el moviment de l’aigua i els núvols.

Em proposo, en resum, crear una certa sensació de confusió en l’espectador, el qual identifica perfectament els elements que componen l’escena encara que se li mostren impregnats d’una atmosfera mística. És la coexistència d’aquests dos factors la que provoca, al capdavall, la meva motivació per la consecució d’aquest tipus d’imatges.

 
 
Back to content | Back to main menu