Miguel Parreño - junyfotografic

Buscar
Go to content

Main menu:

Fotografs

Fotògrafs

ÍNDIA . Estimar és comprendre la diferència

Miguel Parreño
Del 28 de maig al 30 de juny

El contacte i la proximitat amb l’ésser humà i la seva cultura ens fan comprendre i estimar la diferència. Amb aquesta exposició “ÍNDIA. Estimar és comprendre la diferència” em proposo deixar testimoni gràfic d’una realitat ètnica i cultural condemnada a desaparèixer com a conseqüència de l’avanç de les comunicacions i de la globalització mundial.

Per això, en arribar a aquest enorme país vaig quedar-me impressionat per la llum, el color i l’esplendor de la seva cultura, molt a pesar de les enormes diferències que, en intentar comprendre’l, ens fan veure que les necessitats de l’ésser humà són exactament les mateixes en totes les cultures. La calidesa i humanitat de la gent, que suporten amb una dignitat i alegria, les quals nosaltres probablement no posseïm, ens fan sentir el desig de ser ciutadans d’un món millor.

Fotografiant la curiositat que brilla en els ulls d’un nen, la bellesa i l’elegància de les dones en el treball, així com l’exuberància dels temples rivalitzant amb la natura, comprenc el mestre indi Swami Prajnanpad, que diu: “Fan falta tres vides per a conèixer la Índia”, la qual cosa posa de manifest els misteris i les contradiccions d’aquest gran país de l’Àsia.


 
 
Back to content | Back to main menu